Haber

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: “2023 tamam, İstanbul tamam, Türkiye tamam”

AK Parti İstanbul Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe, “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer” programında yaptığı konuşmasında “Yeni hedefimiz, önümüzdeki dönemde kapı kapı dolaşarak 4.5 milyon haneyi ziyaret etmek. Bu geceden itibaren her gün, gece gündüz demeden çalışacağız. Buradan, bütün benliğimle, bütün inancımla bütün zerrelerimle sesleniyorum. 2023 tamam, İstanbul tamam. Türkiye tamam.” dedi.

AK Parti İstanbul Vilayet Başkanlığı tarafından düzenlenen “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer” programı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın Galatasaray NEF Stadı’na gelişiyle başladı. Tribünlerdeki, “Öyle Bir Kazanacağız ki Kimse Kaybetmeyecek”, “İrade Sende, Sandık Güvende”, “İstanbul Hazır, Türkiye Yüzyılı Başlıyor”, “Sandık Sandık, Mahalle Mahalle Büyüyor” halindeki pankartlar dikkat çekti. Programda konuşan AK Parti İstanbul Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe, “Sayın Cumhurbaşkanım İstanbul teşkilatları olarak, talimatınız üzere İstanbul’umuzun her köşesinde Aziz İstanbulluların her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Özellikle gerçekleştirdiğimiz ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programımızla yüzbinlerce İstanbullu hemşehrimiz ile buluştuk. Her renkten, her sesten, her meşrepten insanımızı menzil bildik; davamızı ve meramımızı gönüllere sefer samimiyetiyle nakış nakış işledik. Cumhurbaşkanı yardımcımızdan bakanlarımıza, genel başkan yardımcılarımızdan milletvekillerimize, belediye başkanlarımızdan partimizin bütün bileşenlerine İstanbul’umuzda uğramadık sokak, vurmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadık” dedi.

“Yeni maksadımız önümüzdeki devirde kapı kapı dolaşarak, 4.5 milyon haneyi ziyaret etmek”

Başkan Kabaktepe, “Kulak olduk ses dinledik, yoldaş olduk sıkıntı dinledik, kardeş olduk kelam söyledik. Kelamımızı, davamızı her vatandaşımıza, tekrar ve yılmadan tekrar tekrar ulaştırdık. Gördük ki, İstanbul; tüm oynan oyunlara, algılara, manipülasyonlara inat, en gür sada ile tek yol Recep Tayyip Erdoğan diyor, AK Parti diyor, umudu da, geleceği de zatı alinizin liderliğinde, hareketimizde görüyor. Sayın Cumhurbaşkanım, İstanbul Teşkilatları olarak bugün de kentimizin en büyük statlarından birinde sizlerin huzurundayız. 2023 zaferine giden yolda, sandık heyeti üyelerimizle Uç Beyefendilerimiz Mahalle Liderlerimiz ve idareleriyle, İlçe Liderlerimiz, Belediye Liderlerimiz ve Meclis Üyelerimizle, Teşkilatımızın hakikat mayası Bayan Kollarımızla, Teşkilatımızın gözbebeği Gençlik Kollarımızla ve tüm teşkilatlarımızla buyruk ve görüşlerinize hazırız. Yeni amacımız önümüzdeki periyotta kapı kapı dolaşarak, 4.5 milyon haneyi ziyaret etmek. Davamızı, ideallerimizi, gayretimizi her meskene taşımaktır. Sokak sokak 2023’e, hane hane 2023’e diyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bu periyodu üç temel sütun üzerinde inşa edeceğiz”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu devri üç temel sütun üzerinde inşa edeceğiz. Birlik, irade ve zafer. Birlik; milletimizin Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yek beden olmasıdır. İrade; milletimizin Türkiye Yüzyılı’na olan sarsılmaz inancıdır. Zafer; milletimizin kaderidir ve her kader elbette gerçekleşecektir. Durmayacağız. Dur durak bilmeyeceğiz. İstanbul’a gelecek yüzyılın Türkiye Yüzyılı olacağını müjdeleyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanım, AK Parti İstanbul olarak, durmadan, yorulmadan koşmaya ahdimiz var. Ardınızda sıra dağlar üzere durmaya, yolunuza yoldaş olmaya ahdimiz var! Sandıkları coşturmaya ve seçimleri rekor oy ile kazanmaya ahdimiz var. Sizin liderliğinizde 85 milyon insanımızın yüzünde tebessüm, sıkıntılılara derman, çaresizlere deva, milletimizin umudu, ümidi olmaya ahdimiz var. Ahdimizden de sözümüzden de asla dönmeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanım, Partimiz Fatih’in İstanbul’u fetih ettiği yaştadır. Zihnimiz Mehmet’in Fatih olduğu anlayıştadır. Fatihler doğuracak analar, fetihler müjdeleyecek bilge ulaklar, azmini pekiştirecek size gönül verenler var. Müjdeler olsun Türkiye Yüzyılı’nın kutlu yürüyüşü başlamıştır. Muştular olsun ok artık maksadına hakikat yol almaktadır. Milletimiz yeniden hakkını ve istediğini sandıktan alacaktır. Aziz İstanbul teşkilatım, agah olunuz ve asla unutmayınız, 2023 zaferi, karanlığın aydınlığa vardığı andır. 2023 zaferi, kutlu sancağı asırlardır taşıyanlara selamdır. 2023 zaferi, müziğimizin tekrar besteleneceği makamdır. 2023 zaferi, Türkiye Yüzyılı’nın yükseleceği en sağlam destektir.”

“Bu geceden itibaren her gün gece gündüz demeden çalışacağız”

Başkan Kabaktepe, “Sayın Cumhurbaşkanım zatı devletlerinizin müsaadesi ile sizlerin huzurunda şahsım ismine değil bütün teşkilatımla birlikte biz kelam vermek istiyoruz. Bu geceden itibaren her gün gece gündüz demeden çalışmaya var mısınız? 2023 seçimlerinin sabahına dek koşturmaya ve takatimizin son anına kadar çaba etmeye var mısınız? Sandıklara kendi gözümüz üzere sahip çıkmaya ve ne olursa olsun vazifelerimizi sonuna kadar yerine getirmeye var mısınız? İstanbul’da bulunan tüm sandıklardan yine yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük farkla birinci olarak çıkarmaya var mısınız? Daima birlikte gelecek yüzyılı Türkiye Yüzyılı yapmak için Cumhurbaşkanımızın buyruğunda istikamet üzere yol almaya var mısınız? Öyleyse bizlerde varız. Kelam veriyoruz Sayın Cumhurbaşkanım. Emin olunuz ki 2023 zaferine olan inancımız tamdır. inşallah zafer tamamdır. Davanıza inanlar buradadır. Gençler, bayanlar, buradadır. Fatihler, Mehmetler, Ayşeler buradadır. İstanbul buradadır zira İstanbul size sevdalıdır, zira İstanbul size meftun, zira İstanbul size hayrandır. İstanbul tamamdır, İstanbul tamı tamına arkanızdadır. Zira İstanbul sosyolojisi sizden yanadır” diye konuştu.

“2023 tamam, İstanbul tamam. Türkiye tamam”

Başkan Kabaktepe, “Sayın Cumhurbaşkanım ve Değerli Hazirun. Bu his ve fikirlerle programımıza katılımlarınızdan ötürü sizlere bir kere daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bu stadyumu hınca hınç dolduran siz pahalı iştirakçilere hususiyetle teşekkür ediyorum. Buradan, bütün benliğimle, bütün inancımla bütün zerrelerimle sesleniyorum. 2023 tamam, İstanbul tamam. Türkiye tamam. Varlığınızla onurlandırdığınız bu tablonun, Türkiye Yüzyılı koridorunda yerini alacağı inancıyla hepinizi Allah’a emanet ediyorum. İstanbul hazır, İstanbul tamam inşallah” diyerek kelamlarını bitirdi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu